Voor nieuwe leden

Ieder seizoen organiseren we activiteiten voor nieuwe (en al langer rondlopende) leden. Die gaan over het dagelijkse reilen en zeilen op het strand, de trekker, de reddingsboot, de walschipper, enzovoort. Het is ook een goede manier om de andere leden te leren kennen. Hou het activiteitenoverzicht in de gaten voor de data.

Leden ontbijt

We trappen het seizoen altijd af met een ledenontbijt. Voorheen was dit het ‘nieuwe ledenontbijt’, maar we nodigen iedereen uit. Onze nieuwe leden verzoeken we nadrukkelijk om hierbij aanwezig te zijn. Naast kennismaken met elkaar is het belangrijk dat we de huisregels, kennis en ervaringen met elkaar delen.

Clinics

Tijdens een clinic leer je in een uurtje alles over een specifiek onderwerp. Ze gaan bijvoorbeeld over het dagelijkse reilen en zeilen op het strand, de trekker, de reddingsboot, de walschipper, en… de branding: hoe kom je daar met je bootje doorheen.

Zeillessen voor leden op donderdag

Met name voor nieuwe leden hebben we op een aantal donderdagen zeillessen waarbij je samen met ervaren zeilers gaat oefenen, als het even kan op je eigen boot.

En voor jongeren hebben we het jeugdzeilen.

Walschippertraining

Deze training gaat over communicatie, veiligheid en de taken van de walschipper. Iedereen is welkom. Als je 1 jaar actief zeilend lig bent en de training hebt gevolgd, dan kun je walschipperdiensten doen.

Meer informatie op de ledenpagina

Meer informatie over het lidmaadschap en de verenigingsdiensten vind je op de ledenpagina. Daar heb je een password voor nodig, dit krijg je van de secretaris.